IMG_6295-7.jpg

Contact

Bedankt voor de inzending!

Fotografie Debbie Gropstra

Barneveld 
info@fotografiedebbiegropstra.nl

DGROP_20211005_0202.jpg

Neem vrijblijvend contact met mij op

en wie weet sta jij binnenkort voor de camera 

Wat klanten over FDG zeggen

DGROP_20200829_0103.jpg

Tamara

Wij hebben onze zwangerschapsshoot door Debbie laten doen. Trots dat wij ons eerste kindje kregen, dus dat wil je natuurlijk graag laten vastleggen! Tot op de dag van vandaag nog steeds heel blij met het resultaat en genieten we van de mooie beelden. Debbie stelde ons heel erg op ons gemak, waardoor de fotoshoot prettig en natuurlijk aanvoelde. Haar ideeën gevolgd en meerdere buitenlocaties bezocht wat zorgt voor mooie afwisseling in de beelden. Al met al super tevreden en blij: we komen graag bij haar terug.

DGROP_20210812_0312.jpg

Marjolijn

Super leuke familie fotoshoot gehad bij Fotografie Debbie Gropsta. Heel ongedwongen en ze neemt echt de tijd voor je. Komt met leuke ideeën en luistert ook naar je eigen wensen. Kortom een hele leuke schoot waar prachtig foto’s het eind resultaat zijn. Heel erg blij mee!

DGROP_20211005_0132.jpg

Sanne

Mijn dochter en ik waren enorm op ons gemak bij Debbie waardoor er leuke spontane momenten ontstonden met mooi resultaat op de foto’s. Het was een ontzettend gezellige avond en het eindproduct is prachtig. Ik raad Debbie iedereen aan!

DGROP_20211015_0546.jpg

Lisette

Debbie is heel ontspannen en spontaan en ze heeft die ontspanning ook bij ons weten te bewerkstelligen: we voelden ons helemaal op ons gemak. Debbie heeft oog voor detail, licht en ruimte, wat geresulteerd heeft in prachtige foto’s.